Försvarskoncernen Saabs aktiekurs fortsätter att generera fler nya historiska toppar. Diagrammet nedan visar att kursen befinner sig i en obestridd uppåtgående trend med toppnivån vid 339,60.

2411-saab-m

Det dagliga diagrammet att situationen är lika intressant och kursen rör sig norrut. I början av november öppnades sessionen med ett nedåtgående gap, under trendlinjen (linjen leds från gapet från slutet av juni).

Det nämnda gapet resulterade i att köparna kontrollerade marknaden. Dagen efter öppnades sessionen med ett uppåtgående gap. Det amerikanska presidentvalet har gett stora rörelser på marknaderna, men entusiasmen har falnat.

För närvarande ser vi en smal konsolidering. Det bör emellertid noteras att det uppåtgående gapet är fortfarande öppet och det sammanfaller med det horisontella stödet vid 324,00, och 20-dagars glidande medelvärde. Detta kan vara ett bra ställe att överväga eventuella optioner.

Kursen kan studsa i trendlinjen. Varningar för investerare med långa positioner: avstängning under trendlinjen och skillnaden mellan pris och RSI.

2411-saab-d1

Ransquawk
SHARE
Tidigare artikelAnalys för nybörjare: EUR / CHF – på trendlinjen, dags för nedgång?
Nästa artikelSilver under stödet, i en fallande trend. PUT-option
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar