Norges Bank lämnade styrräntorna oförändrade, inlåningsräntan är fortfarande 0,5%.

usdnok-w1-admiral-markets-as-696x315@2x

Veckodiagrammet visar att tjurarna lyckades hålla sig vid stödet som sträcker sig mellan 8,03 och 8,1. Marknaden har upplevt en korrigering, som bör nå 8516. Rekylen är delvis orsakat av oljemarknaden, där vi hade en mild korrigering. På lång sikt kommer trenden att fortsätta och vi kommer att få se en fullständig nedgång.

TESTA STRATEGIN MED UTRADER. SKAPA ETT KONTO!

Nedgången i resultat bekräftas även av det dagliga diagrammet. Dagens session är en tydlig förstärkning av den norska kronan. I det här sammanhanget är vi främst intresserade av noteringar under 38,2% Fibonacci retracement – på 8,3858, där korrigeringen slutade. Den första potentiella stödnivån ligger på 8,0938:

USDNOKDaily-23.06-696x351@2x

Tidigare artikelEURCAD – dags för nedgång?
Nästa artikelAnalys för nybörjare: EURUSD återvänder till stödet 0,7300
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here