skanskaByggverksamhet är Skanskas största verksamhetsgren. Sedan januari har företagets aktien ökat. Nu har priset även satt högre och högre bottnar och toppar och fortsätter att stiga till nivån 181,30.

Gårdagens session började med ett ganska stort uppåtgående gap som stärktes köparna som i stort sätt dominerade under hela sessionen. Det långa uppåtgående ljuset bildades. Detta ledde till att priset bröt motståndet vid 176,50.

Köparna försökte fortsätta kämpa och avsluta vid motståndsnivån 181,00. Motståndet har skrämt i väg köparna och det finns större chans att få ner priset – just nu ligger vid 179,80.

Avslutning vid nuvarande nivån (179.80) eller lägre kan innebära en korrigering på torsdag nästa vecka. Detta i sin tur skulle kunna resultera i att sessionen avslutas vid stödet som motsvarar 50% av det långa och nyckelnivån 176,00.

0226-SKANSKA

Tidigare artikelIchimoku Kinko Hyo – EURUSD, GBPUSD, AUDUSD – 26 februari
Nästa artikelCAD/JPY – nya topparna
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.