SKA.SEDaily-2-16-2016-1024x443

Mycket intressant situation när det gäller Skanska, som har sina aktier noterade på den svenska börsen och mäklare kan handla hos HFT. Bolaget HFT har i sin offert 8 andra stora företag från den svenska marknaden.

Situationen är ganska svår på världsmarknaderna och återvändning till nedgångar är mycket möjlig. Sedan 2015 är trenden dock nedåtgående. Värt att notera är att den starka trendlinjen testades idag och priset reagerar ganska tydligt.

Korrigeringen är en enkel ABC, där A = C. Detta kan avsluta tillväxten och priset kan återvända till området 150, vilket skulle innebära en minskning med drygt 10%.

Tidigare artikelIchimoku Kinko Hyo – EURUSD, GBPUSD, AUDUSD, NZDUSD – 16 februari
Nästa artikelUSD/CHF – möjliga nedgångar
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.