Vi har i tidigare Handelsbanken-analysen skrivit om den potentiella nedre underarmen och att aktien har studsat från denna nivå. Björnarna har stannat vid denna nivå och priset föll till stödområdet vid 98,00 (där finns ett gap från februari och april).

Köparna har reagerat och veckan började med ett uppåtgående gap och priset klättrar upp igen.

Ett försäljningserbjudande, vilket kan utlösa en återgång till nedgångar hittar vi vid motståndsnivån som består av en nedåtgående trendlinjen (linjen leds från toppen sedan 23 februari), samt linjen som ligger ovanför (linjen förbinder topparna från juli 2015 och mars 2016). Mellan dessa nivåer finns ett motstånd som består av ett nedåtgående gap (från 17 mars).

TESTA STRATEGIN MED UTRADER. SKAPA ETT KONTO!

2206-SVENSKA-696x346@2x

Tidigare artikelAUDUSD – en omkastning
Nästa artikelAUD/USD bryter ett viktigt motstånd
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here