Gårdagens tillväxt orsakade en brytning av motståndsnivån vid 0,7570, vilken sammanfaller med Fibo 61,8% av den nedåtgående rörelsen från april 2016. Kursen nådde trendlinjen (linjen leds från toppen sedan september 2014) och återvände.

Priset har återvänt till det ovannämnda motståndet, men även de nivåer som ligger under: 0,7491 och 0,7446. Nedgångar stoppades nära stödet vid 0,7300 och där har vi en rekyl.

TESTA STRATEGIN MED UTRADER. SKAPA ETT KONTO!

Om priset återvänder till säljområdet kan den korrigerade rörelsen nå de stödnivåer som anges ovan och där kan vi förvänta oss en nedåtgående impuls. Stödet vid 0,7300 kommer fortfarande att stoppa nedgången, samt de nivåer som ligger under (se diagrammet nedan).

2406-AUDUSD-696x350@2x

Tidigare artikelNorges Bank lämnade styrräntorna oförändrad
Nästa artikelEUR GBP – nivåer på H1
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here