GBPJPY har testat stödet vid 158,00 – nivån sammanfaller med 21-dagars EMA (exponentiella glidande medelvärde), vilket resulterade i en ökning. Paret befinner sig vid förra veckans toppnivå.

Den korta korrigeringen, som avslutades i fredags flyttade priset till EMA 8 och vi ser att den aktuella veckan började med en dynamisk uppgång på grund av försvagning av den japanska yenen.

Priset nådde motståndet vid 162,60, som för närvarande testas. Målet för tjurarna är alltså att nå motståndsnivåer på 164,00 och 165,70, samt kanalens övre gräns.

Om paret lyckas testa motståndet kan nedgången stoppas vid medelkanalen EMA 8/21 och det horisontella stödet vid 158,00.

3005-GBPJPY

Tidigare artikelUSD/CAD rör sig mot motstånd
Nästa artikelGuldpriset över trendlinjen
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here