Diagrammet visar en tydlig uppåtgående trend, trenden kännetecknas av att en kursrörelsen når högre toppar och bottnar. Det glidande medelvärdet EMA H1 är samtidigt ett verktyg som visar den grundläggande trenden (75- och 100-periodisk). Priset har befunnit sig ovanför nämnda medelvärden under en lång tid. Nivån 51,50 testades, vilket resulterade i en korrigering av den senaste uppgången.

oil-wtih42510161-1068x582

Nedgångarna testade stödet vid $ 50.00. Där kunde vi se dynamiska prisfall under EMA och möjliga korrigeringar (grön rektangel). Gårdagens ljus visade efterfrågetrycket (i samband med den verkliga volymem). Ljuset är stängt ovanför $ 50.00. Efterfrågan stöder den uppåtgående impulsen. Motståndet ligger vid $ 51,50. Om det nämnda motståndet bryts kommer området fungera som ett stöd. Vi kan dessutom förvänta oss ytterligare uppgångar.

Tidigare artikelEUR/NZD (H4): en korrigering
Nästa artikelGBPAUD – en säljoption
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here