Dollarn har försvagats (även om den återhämtats en del de senaste veckorna). Till att börja med ser vi att tjurarna brutit upp från en konsolidering. Paret korrigerar den senaste nedgången. Låt oss gå igenom situationen.

Grafen visade stora nedgångar under senaste 9 sessioner. Paret bottnar – 400 pips – främst på grund av starkare dollar. Björnarna börjar tappa kontrollen:

eurusddaily-10

EUR / USD åkte in i en lång tid av konsolidering (från 3:00 till eftermiddag). Tjurarna lyckades bryta den övre gränsen av kanalen. Paret ligger nu vid 1,0610.

Nästa motstånd ligger nära 50% – avskaffandet av den senaste uppåtgående impulsen. Nivån 1,0665 testades flera gånger, vilket innebär att den röda zonen bör behandlas som en potentiell återgång:

eurusdh1-6

Tidigare artikelGuten Morgen DAX 18.11.2016
Nästa artikelAUD/JPY – studs på stödet, CALL-option
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here