EURUSD

Korrigeringen började igår eftermiddag, den nedåtgående impulsen nådde ett viktigt stöd. Vi ser en kamp mellan utbud och efterfrågan och om nivån bryts, kan vi förvänta oss fortsatta nedgångar.

eurusd-h1-4

Det brutna nuvarande stödet kan orsaka nedgångar till den nedre gränsen av triangel-formation. Se diagrammet nedan.

eurusd-weekly-1

GBPUSD

Paret befinner sig i en konsolidering, vilket är korrigering av den pågående uppgången. Även ur en teknisk synvinkel så ser paret ut att snart är kunna bryta upp och testa stödet vid 1,2259.

gbpusd-m30-7

USDJPY

Dagens dynamiska nedgångar bröt det viktiga stödområdet. Med tanke på växande trenden, kan vi förvänta oss fortsatta åtminstone nedgångar, åtminstone till nivån 102,85.

usdjpy-h1-6

Den potentiella målet för korta positioner är nivån 99,88 och den tidigare baisse trendlinjen på det dagliga diagrammet.

usdjpy-daily-5

Tidigare artikelNZD / USD (H4) nära motståndet
Nästa artikelGuten Morgen DAX 10/20/2016
Student på Ekonomihögskola, studerar ekonomianalys och slipar på sin talang för statistisk. Undersöker för närvarande spridningseffekten på de finansiella marknaderna. Slipar sedan två år upp sina färdigheter på Forex-marknaden, framför allt intresserad av teknisk analys. På Comparic behandlar följande kategorierna: direktmarknader, ansvarar för översättningar och innehåll av den engelskspråkiga versionen av webbplatsen.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here