AUD / JPY:

Paret har nått det starka stödet. De senaste sessionerna gav 12 dagars tillväxt. Nu kan vi leta efter longs, i enlighet med den rådande trenden. Vi behöver en tydlig köpsignal.

AUDJPYDaily-5-1-2016-696x340@2x

AUD / NZD:

Nu är stödet brutet. Sentimentet har förändrats till nedåtgående och nu kan vi leta efter korta positioner. Prognos: stödet testas från botten, en säljsignaler dyker upp och vi öppnar en kort position.

AUDNZDDaily-5-1-2016-696x340@2x

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

EUR / CAD:

Paret har nått motståndet och vi ser en säljsignal. Priset börjar stiga igen och förnekar signalen. Det kan vara ett annat par, vars teknik föll i glömska. Marknaden är definitivt full av känslor …

EURCADH4-5-1-2016-696x340@2x

EUR / USD:

Paret befinner sig på det viktiga motståndet. Dagens session kan bestämma riktningen för EUR / USD. Om det dagliga ljuset stängs över denna nivå, kommer jag att leta efter korta positioner (med en korrigering nedåt).

Prognos: en återvändning under motståndet blir en säljsignal.

EURUSDDaily-5-1-2016-696x340@2x

GBP / USD:

En säljsignal här. Priset har nått motståndet. Nivån testades och vi fick en pin bar. Den pågående korrigeringen ger chans till en kort position med en bra vinstpotential risk. Jag kommer öppna en kort position där SL 50 är punkter och TP 150.

GBPUSDDaily-5-1-2016-696x340@2x

Tidigare artikelAUD/JPY på det lokala stödet
Nästa artikelNZD/USD – säljarnas aktivitet
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here