AUD/JPY

Priset föll efter en snabb uppgång, för att sedan återvända till stödet. Minskningen kan ge en möjlighet att öppna en lång position, eftersom trenden är uppåtgående och köpsignalen dök upp.

AUDJPYH4-3-9-2016-1024x500

AUD/USD

En likadan situation på Aussie. Den starka korrigeringen kan förvandlas till ett perfekt ABC mönster, där vågen C faller exakt på stödet. Det kan vara en bra setup.

AUDUSDH4-3-9-2016-1024x500

EUR/AUD

En säljsignal dök upp. Paret testade det tidigare stödet (nu motstånd), det finns en tydlig pin bar och jag öppnade en kort position med marknadspris. Man kunde även öppna en position på 50% retracement.

EURAUDH4-3-9-2016-1024x500

GBP/CHF

Här har vi en säljsignal (vilken överensstämmer med den rådande trenden). Det långa ljuset H4 testade motståndet, tre andra ljus avslutade det helt, och det nästa ljuset studsade och skapade en Inside Bar. Priset återvände till räckvidden och stannar där. Jag tänker öppna en kort position med marknadspris, säkra den ovanför mothet-candle (SL är 70 punkter) och Take Profit under det senaste minimum (400 punkter).

GBPCHFH4-3-9-2016-1024x500

GBP/JPY

En intressant situation på GBPJPY. Korrigeringen var liten och kunde inte nå stödet. Det tidigare motståndet (nu stöd) testades. Om en köpsignal dyker upp på H4 med en liten SL, kan vi överväga att öppna en lång position – målnivån blir närmaste motstånd. Korrigeringen kan förvandlas till ABC och uppgångsimpulsen är ganska möjlig.

GBPJPYDaily-3-9-2016-1024x500När det gäller Price Action så rekommenderar vi mäklaren XM, som har 5 dagliga candle i veckan. Du får även 30USD gratis på ditt konto utan insättning. Klicka här för att testa XM!

Tidigare artikelEUR/GBP – en möjlig studs
Nästa artikelDAX Daily Update – 9 mars –Osäkerheten kring Kina
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.