AUD/JPY

Just nu ser vi en korrigering uppåt. Prognos: korrigeringen stannar under motståndet, en säljsignal dyker upp och vi kan gå kort i enlighet med den rådande trenden.

AUDJPYDaily-12-4-2016-696x304

GBP/JPY

Jag väntar fortfarande på en signal för att kunna öppna en kort position. 4-timmarsdiagrammet visar att priset närmar sig motståndet (tidigare stöd). Återstår bara att vänta då.

GBPJPYH4-12-4-2016-696x304

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

NZD/JPY

Paret vände upp efter att ha testat stödet, men det fanns ingen tydlig köpsignal på plats. Nästa gång kommer jag att leta efter en lång position.

Det bästa scenario är att nivån bryts – då kan vi leta efter en kort position som överensstämmer med den rådande trenden.

NZDJPYDaily-12-4-2016-696x304

Tidigare artikelGBP/JPY – korrigering under ett motstånd
Nästa artikelAUD / CHF – en studs och ytterligare nedgångar?
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.