Onsdagen väckte en enorm förvirring på marknaden. Många saker hände, även när det gäller Price Action. Mina positioner fångade två SL -jag kommer att visa en av dem på diagrammet – medan strax efter SL dök en upprepning-signal upp, som naturligtvis använts. Priset ökade, ordern stängdes på 50% och resten stängdes på BE.

AUD NZD

AUDNZDDaily-3-12-2015

Buy limit-order på detta par är fortfarande aktiv. Igår behövde vi bara 1 pip för att kunna öppna en lång position. Vi väntar på den fortsatta utvecklingen.

EURAUD

EURAUDDaily-3-12-2015

Intressant situation här – igår såg vi en tydlig köpsignal på D1-diagrammet i form av Pin Bar candle. Den motsätter sig den starka nedåtgående trenden, men statistiken visar att sådana positioner kan sluta med vinst. Priset sjönk under 50% retracement av Pin Bar och den nuvarande RR är 4: 1.

Om Draghi kommer säga något som leder till EUR-förstärkning då kommer detta par att verka intressant.

EUR / CAD

EURCADH4-3-12-2015

Detta är den andra av gårdagens Stopp Loss. Jag spelade från H4-diagram mot D1-trenden (men efter senaste fart) och detta visade sig vara olönsam.

EUR / JPY

EURJPYH4-3-12-2015

Falsk breakout dök upp. Positionen med SL under 20 pips bör öppnas och stängas på 50%.

GBP / AUD

GBPAUDDaily-3-12-2015

Vi kan se en dynamisk nedåtgående trend här. Priset bröt under stödet och riktningen verkar vara klar. Det är värt att vänta på en uppåtgående korrigering, vilken närmar sig den nämnda nivån, testa den underifrån och då bör vi öppna en annan kort position.

GBP / JPY

GBPJPYH4-3-12-2015

En köpssignal här! Priset studsade upp från stödet och bildade Pin Bar. Jag satte buy limit-order på 50% av retracement med SL 40 pips och TP nära motståndet från D1 – 300 pips högre.

 

GBP / USD

GBPUSDDaily-3-12-2015

En liknande situation här. Den stark nedåtgående trenden, priset studsade upp från stödet och nu väntar jag på en uppåtgående korrigering för att öppna shorts.