EURAUD

Den första sessionen förde med sig en stark tillväxt. Nu återstår bara att vänta på den fortsatta utvecklingen.

EURAUDDaily-1-5-2015-1024x500

EURJPY

En förstärkning av yenen resulterade i en särskilt intressant situation på detta par. Stödet bröts och priset stängdes under. Nu återstår bara att vänta på en korrigering uppåt och efter det öppna korta positioner i enlighet med den rådande trenden och den senaste farten.

EURJPYDaily-1-5-2015-1024x500

EURUSD

Paret testar stödet. Här gäller endast långa positioner, såvida det inte bryts. Om en köpsignal dyker upp på det dagliga diagrammet, kan man öppna långa positioner.

Om stödet bryts och den dagliga candle stängs under -som ändrar sentimentet på ett nedåtgående- kommer jag leta efter korta positioner.

EURUSDDaily-1-5-2016-1024x500

USDJPY

Paret nått ett viktigt stöd som avslogs, men det är inte tillräckligt för att kunna öppna långa positioner. Vi bör dock observera prisbeteendet och öppna långa positioner när en köpsignal dyker upp.

USDJPYDaily-1-5-2016-1024x500

Tidigare artikelDAX Daily Update – 5 januari – Den största minskningen i Europa
Nästa artikelHur tjänar man på marknaden?
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.