AUD/JPY

Paret har återhämtat sig från motståndet (en pin bar) där toppnivån bröts för några timmar sedan. Lyckligtvis har jag inte öppnat positionen och nu kan jag leta efter korta möjligheter. Nu väntar jag på en korrigering uppåt (för mindre SL).

AUDJPYDaily-6-1-2016-696x340@2x

AUD/USD

Den föregående toppnivån bröts och den korta positionen slutade med SL. Tills vidare återstår bara att vänta.

AUDUSDDaily-6-1-2016-696x340@2x

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

EUR/AUD

Paret närmar sig stödet. Om en köpsignal dyker upp på det dagliga diagrammet kommer att överväga en lång position.

EURAUDDaily-6-1-2016-696x340@2x

EUR/CAD

Ja, egentligen är det inte så tekniskt som det ser ut. Jag trodde att nedgången kommer att fortsätta, men minskningen bröt de nuvarande nivåerna och priset föll – igen. Situationen ser mer gynnsamt ut nu, men vi behöver fortfarande en tydlig signal.

EURCADDaily-6-1-2016-696x340@2x

EUR/USD

En likadan situation här. Om man tittar på diagrammet, ser man 2 Outsidebar- formationer. En av signalerna har förnekats, men vi fick en till. Priset ligger alltför långt bort och det är omöjligt att öppna en kort position, men efter en korrigering uppåt kommer jag definitivt att öppna short.

EURUSDH4-6-1-2016-696x340@2x

GBP/AUD

Paret har nått stödet efter opinionsundersökningar. Tekniskt så ser det bra ut och om en köpsignal dyker upp, kommer jag att öppna en lång position.

GBPAUDDaily-6-1-2016-696x340@2x

Tidigare artikelEUR/CHF på väg mot ett viktigt stöd
Nästa artikelGBPUSD – uppgången motverkades av prissänkningar
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here