AUD / JPY

Paret når det viktiga motståndet igen och vi har en möjlighet att öppna en kort eller en lång position. En brytning och en säljsignal på det dagliga diagrammet ger chans till en kort position. Om nivån bryts och det dagliga ljuset stängs över, kommer jag att leta efter en köpsignal på H4 – i närheten av denna nivå.

AUDJPYDaily-5-31-2016

AUD / USD

En likadan situation. Här har jag en öppen kort position, som för närvarande ligger på noll.

AUDUSDDaily-5-31-2016

 

EUR / CAD

Paret föll under stödet och priset håller sig på denna nivå. Nu väntar jag att nivån skall testas, vilket ger chans till en kort position, som överensstämmer med den långsiktiga, men även kortsiktiga trenden.

EURCADDaily-5-31-2016

EUR / USD

Smma situation på EURUSD. Paret bryter stödet, testar motståndet, och om en säljsignal dyker upp kommer jag att överväga en kort position. Ta en titt på det lokala stödet som ligger betydligt lägre än priset, men den viktiga nivån ligger 300 pips lägre.

EURUSDDaily-5-31-2016

USD / JPY

Förstärkningen är tydlig. Motståndet är brutet och paret testar denna nivå. Om en köpsignal dyker upp på 4-timmarsdiagrammet kommer jag att överväga en lång position.

USDJPYDaily-5-31-2016

Tidigare artikelEUR/USD – trendförändring
Nästa artikelAUDUSD – tillbaka till nedre gränsen
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here