AUDNZD

Paret återvänder till stödet efter studs. Om en köpsignal dyker upp på D1, kommer jag att öppna en lång position. Med tanke på snabb negation av studs finns möjlighet att priset fortsätter ner (då kommer jag öppna en kort position).

AUDNZDDaily-4-19-2016-959x420@2x

AUDUSD

Aussie bröt motståndet och når ett annat motstånd. Om det blir någon korrigering nedåt och den nämnda nivån testas uppifrån, kommer jag att leta efter en lång position på H4, även om motståndet inte bryts.

AUDUSDDaily-4-19-2016-959x420@2x

NZDUSD

Ganska intressant situation här. Motståndet bröts och ett annat är 200 pips högre. Om priset sjunker och nivån testas uppifrån, kommer jag att leta efter longs.

NZDUSDDaily-4-19-2016-959x420@2x

Tidigare artikelAnalys för nybörjare: EUR / AUD på väg nedåt
Nästa artikelEURCAD handlas inom ett snävare intervall
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.