AUDNZD

Paret testar det starka motståndet igen. Om en säljsignal dyker upp kan vi överväga att öppna shorts. Prognos: den uppåtgående trenden fortsätter. När ljuset stänger ovanför motståndet är det bättre att öppna longs.

audnzddaily-10-26-2016

 

EURAUD

En bra säljsignal på EURAUD. Korrigeringen var inte tillräckligt stor för att avgöra något. Sell limit ordern kan raderas eftersom priset ligger lägre (mer än 200 pips) och Stop Loss är bara 75 pips.

euraudh4-10-26-2016

 

EURJPY

Korrigeringen nådde 50% retracement av pin bar (markerad med grön). Vi kan öppna en kort position – målet är det närmaste stödet (140 pips) och SL 80 pips. RR är lägre än 2:1 och det enda som återstår är att vänta.

eurjpydaily-10-26-2016

 
GBPCAD

En säljsignal på GBPCAD. Trenden är nedåtgående och vi kan öppna en kort position. Jag har nyligen öppnat en kort position på 50% retracement av måndagens pin bar. Paret testar nivån.

gbpcaddaily-10-26-2016

USDCHF

SL på detta par. Jag har tagit beslut om att öppna en position (efter fredagens pin) – ett felaktigt beslut eftersom priset bildade en annan pin bar. Positionen stängs med förlust. Vi kan överväga en kort position.

usdchfdaily-10-26-2016

USDJPY

En bar signal på USDJPY. Priset testade motståndet och bildade en pin bar. SL är cirka 70 pips och TP är 400.

usdjpydaily-10-26-2016

Tidigare artikelDagens analys – PUT på USDJPY
Nästa artikelDagens analys – CALL & PUT på EURUSD
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here