AUDNZD

En Inside bar dök upp. Det var dock bara en falsk brytning och vi kan inte öppna longs eftersom priset ligger vid motståndet – en perfekt situation för korta positioner.

audnzddaily-10-21-2016

EURAUD

En bra säljsignal på EURAUD. Priset sjnök under motståndet och testade nivån från botten för att bilda en pin bar – nu kan vi öppna en kort position. Du kan ställa in en sälj limit order på 50% för att minska Stop Loss.

euraudh4-10-21-2016

EURJPY

En säljsignal på EURJPY. En bra pin bar på det dagliga diagrammet. Stödet ligger ganska nära – den potentiella risken är 2:1.

eurjpydaily-10-21-2016

USDCHF

Paret tester motståndet och vi kan öppna shorts (om säljsignal dyker upp) eller longs om marknaden lyckas bryta motståndet och candle stängs över motståndet.

usdchfdaily-10-21-2016

USDJPY
En liknande situation som på AUDNZD. Nu återstår det bara att vänta.

usdjpydaily-10-21-2016

 

 

Tidigare artikelEUR / GBP (H4): nära trendlinjen
Nästa artikelEn lång position på GULD
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here