AUD/NZD

Igår hade vi en köpsignal i form av Outside Bar (se gårdagens analys) som inte längre är giltigt. Priset steg mer än 200 pips och ordern tas bort. Genomförandet var nödvändigt – vi hade en korrigering nedåt.

AUDNZDDaily-2-16-2016-1024x500

EUR/USD

Paret faller till stödet och detta kan ge en möjlighet för en ny trend. Återhämtningen är synlig och vi kan förvänta oss ytterligare rörelser uppåt.

EURUSDDaily-2-16-2016-1024x500

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

GBP/CAD

Paret sjönk till det viktiga stödet. Om en tydlig köpsignal dyker upp på det dagliga diagrammet, kan vi öppna en lång position. Om stödet bryts, kommer det att innebära en möjlighet för ytterligare nedgångar – och man kan öppna en kort position.

GBPCADDaily-2-16-2016-1024x500

GBP/CHF

Säljsignal i form av ett Pin bar på H4. Paret bröt motståndet. Brytningen är liten och det är svårt att tala om någon form av förändring i trenden. Rörelsen kan vara falsk och vi kan få en säljsignal – hoppas den dyker upp på det dagliga diagrammet.

GBPCHFH4-2-16-2016-1024x500

NZD/USD

Korrigering på Kiwi. Motståndet har testats och paret faller tillbaka under stödet. Paret har sedan mitten av januari befunnit sig i en uppåtgående trend – därför kommer jag att leta efter köpsignaler.

NZDUSDDaily-2-16-2016-1024x500

Tidigare artikelGBP/USD – nära ett stöd
Nästa artikelIchimoku Kinko Hyo – EURUSD, GBPUSD, AUDUSD, NZDUSD – 16 februari
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.