AUDNZD

Paret studsade upp igen från stödet och skapade en formation (Inside bar). Jag ser 3 möjliga scenarier:

Brytning nedåt och avstängning under mother-candle (markerade med grönt på diagrammet). Då kan vi ställa in Sell LImit-order på 50% retracement av signalen med SL ovanför.

Brytning nedåt och återvändning till mother-räckvidden. Här kan vi öppna en lång position med marknadspris och SL under den.

Brytning uppåt och avstängning ovanför mother-candle. Detta blir en lång signal och jag kommer att ställa in buy limit-order på 50% retracement av signalen och SL under den.

AUDNZDDaily-4-20-2016-959x420@2x

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

GBPAUD

Paret ligger under motstånd. Jag förväntar mig ett motståndstest och om en Pris Action säljsignal dyker upp på H4 kommer jag att öppna en kort position.

GBPAUDH4-4-20-2016-959x420@2x

GBPJPY

En liknande situation här. Priset ligger under motstånd och jag kommer att öppna en kort position. Jag förväntar mig en signal på D1 och jag kommer att gå mot den kortsiktiga trenden. Huvudtrenden är starkt nedåtgående.

GBPJPYDaily-4-20-2016-959x420@2x

NZDUSD

Kiwi faller i riktning mot stöd. Det är värt att titta på både H4 och D1 och leta efter köpsignaler på den nämnda nivån. Den uppåtgående trenden är stark och det kan bli ganska intressant om man tänker på det.

NZDUSDDaily-4-20-2016-959x420@2x

Tidigare artikelGBPUSD testar motståndet vid 1,4400
Nästa artikelAUDCAD pendlar mellan motstånd och stöd
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.