AUD/NZD

Den oväntade räntesänkningen i Nya Zeeland tryckte upp börsen och paret ligger över nivån som nu bör fungera som en stark stödnivå, men under det viktiga motståndet. Nivån har stoppat uppgången 4 gånger senaste året och sviker inte den här gången heller. Om priset närmar sig och en säljsignal dyker upp på det dagliga diagrammet, kan vi överväga en kort position.

AUDNZDDaily-3-10-2016-1024x500

GBP/CHF

En säljsignal på detta par. En tydlig pin bar på motståndet (ta en titt på D1). Jag öppnar en kort position med marknadspris utan någon korrigering. Stop loss är 140 pips och Take Profit 400.

GBPCHFDaily-3-10-2016-1024x500

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

USD/CAD

Jag har redan öppnat en kort position, men jag ser en säljsignal i form av en OutsideBar, vilket stärker det nedåtgående sentimentet. Troligt är att paret testar återigen stödet som ligger 200 punkter lägre.

USDCADDaily-3-10-2016-1024x500

Tidigare artikelNZD/USD – en studs?
Nästa artikelDAX Daily Update – March 10th – spänd väntan på ECB
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.