AUDUSD

AUDUSD har sjunkit kontinuerligt sedan mitten av april – detta bör betraktas som en korrigering av den breda uppgången och vi kan öppna en lång position – priset har visserligen nått ett starkt stöd. Jag kommer att följa diagrammet och om en köpsignal dyker upp kommer jag att öppna en lång position.

AUDUSDDaily-5-15-2016

GBPCAD

I fredags skrev jag om köpsignal (pin bar). Veckan avslutades med ännu en synlig signal – missa inte bästa tillfället att öppna en lång position!

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

GBPCADDaily-5-15-2016-1-696x340@2x1

USDCAD

Jag väntar fortfarande på en säljsignal (signalen överensstämmer med den rådande trenden). Den nuvarande uppåtgående korrigeringen ger möjlighet att öppna en kort position.

USDCADDaily-5-15-2016-696x340@2x

Tidigare artikelEUR/CHF – återgång till stigande trend?
Nästa artikelGBPUSD ovanför stöd
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here