AUD/USD

En intressant situation här. Priset föll under stödet och konsoliderar nedan, samt studsar från denna nivå (nu motstånd). Om en säljsignal dyker upp kommer jag att öppna en kort position enligt den rådande nedåtgående trenden.

AUDUSDDaily-27-maja-2016-696x340@2x

GBP/CAD

Paret lyckades inte hålla sig kvar. Därför ställer jag ett nytt stöd (se diagrammet nedan) och om en köpsignal dyker upp, öppnar jag en lång position.

GBPCADH4-5-27-2016-696x340@2x

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

USD/CAD

Jag har fortfarande ingen säljsignal på detta par. Priset sjönk till stödet och reagerar ganska tydligt. Om paret lyckas hålla sig vid stödnivån och en köpsignal dyker upp på H4, kommer jag att öppna en lång position, enligt den kortsiktiga trenden.

USDCADDaily-5-27-2016-696x340@2x

USD/JPY

Paret befinner sig under motståndet och nu kan jag öppna en kort position. Om en säljsignal dyker upp på diagrammet, kan vi öppna en lång position. Fredagens pin bar kan betraktas som en möjlighet till shorts. Det enda som återstår är att vänta.

USDJPYDaily-5-27-2016-696x340@2x

Tidigare artikelGBP/JPY – korrigering till trendlinjen
Nästa artikelEURGBP försöker nå stödet igen
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here