EUR/AUD

Ett spännande ljus. Den tydliga nedåtgående pin bar kan orsaka en djupare korrigering. Priset har fallit och det är inte lönsamt att öppna en position. En korrigering uppåt och SL 2x lägre skapar möjligheten till en kort position.

EURAUDDaily-5-25-2016-768x376@2x

EUR/USD

Stödet bröts och priset nådde nivån som kan att stoppa nya prissänkningar. Just nu kan vi inte göra mycket åt det.

EURUSDDaily-5-25-2016-768x376@2x

GBP/CAD

En intressant situation på GBPCAD. Motstånd är brutet, det dagliga ljuset är stängt ovanför och vi kan leta efter signaler för att kunna öppna en lång position. Om en köpsignal dyker upp på H4 kommer jag att öppna longs. Paret befinner sig utan tvekan i en uppåtgående trend och jag kommer att spela enligt den rådande trenden.

GBPCADDaily-5-25-2016-768x376@2x

GBP/CHF

Missat tillfälle utan någon signal. Korrigeringen är alltför ytlig och den lyckades inte nå stödområdet.

GBPCHFDaily-5-25-2016-768x376@2x

USD/JPY

Sedan två veckor tillbaka öppnade jag en position. Positionen är nu stängd och kan behandlas som en säljsignal. Just nu ser vi en pin bar med sin stigande kropp och vi kan öppna en kort position. Jag tror att rutinerna för prissättningen kommer att förändras nu. Om en annan signal dyker upp kommer jag att öppna en kort position, som överensstämmer med den långsiktiga trenden.

USDJPYDaily-5-25-2016-768x376@2x

Tidigare artikelEUR/USD – dags för korrigering
Nästa artikelUSDCHF – trendlinjen är nu bruten
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here