EUR/AUD

Den långa positionen kommer troligtvis att stängas med SL. Köpsignalen i form av en Pin Bar var helt tydlig och positionen var korrekt. En position med liten SL och RR över 10:1 kan fortfarande övervägas. Men jag har redan en position och det går inte att göra någonting.

EURAUDDaily-3-1-2016-1024x500

GBP/JPY

Paret befinner sig i en mycket stark nedåtgående trend. Jag väntar på en bättre korrigering som kommer att testa det senaste starka stödet (nu motstånd). Om en Price Action-säljsignal dyker upp, kommer jag att öppna en kort position – i H4 eller dagsgrafen.

GBPJPYDaily-3-1-2016-1024x500

REGISTRERA ETT KONTO HOS XM OCH FÅ 30USD

GBP/USD

En liknande situation här. Nedgångarna är riktigt starka och en fortsättning innebär 400 punkter nedåt. Just nu behöver vi en uppåtgående korrigering.

GBPUSDDaily-3-1-2016-1024x500

NZD/JPY

Paret konsoliderar vid stödet. Köpsignalen är fortfarande giltig och jag har en öppen position sedan mitten av februari. Hur detta utvecklas återstår såklart att se.

NZDJPYDaily-3-1-20161-1024x500

Tidigare artikelSilver – en nedåtgående korrigering
Nästa artikelDAX Daily Update – 1 mars – PMI- dag
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.