EURAUD

Paret nådde stödet och efter en lång tids konsolidering bröt paret ner och sedan kom tillbaka över stödet. Vi bör leta efter möjligheter att kunna öppna en lång position, men vi behöver en bra signal. Britterna ska folkomrösta om sitt medlemskap i EU och återstår att vänta.

EURAUDDaily-6-19-2016-696x340@2x

USDCHF

Efter en bra säljsignal bröt paret upp och vi fick en stopp loss. Paret har minskat igen och jag har ingen position. Det återstår bara att vänta.

USDCHFDaily-6-19-2016-696x340@2x

USDJPY

Paret föll under viktiga stöd. En hausseartad korrigering, ett stödtest (nu motstånd) underifrån, samt en säljsignal ger ett chans att öppna en kort position.

USDJPYDaily-6-19-2016-696x340@2x

Tidigare artikelAUD/USD nära ett viktigt motstånd
Nästa artikelGBPJPY – gapet kommer att stängas
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here