EURCAD

Paret bröt ovan motståndet – nivån har förändrat det kortsiktiga sentimentet. Nu ska vi leta efter PA köpsignaler nära motståndsnivån.

EURCADDaily-5-5-2016-696x340@2x

EURUSD

Paret har studsat ifrån tidigare motstånd (nu ett stöd). Grafen visar ett ljus med lång lägre skugga som kan utgöra en köpsignal. Här har vi också en pin bar (4 senaste ljus). Om man föredrar mer konservativ handel kan man vänta på en studs ifrån denna inställning.

EURUSDH4-5-5-2016-696x340@2x

GBPUSD

Även en liknande situation här då vi också har en köpsignal, men inte lika tydlig som på EURUSD. Därför kommer jag inte att öppna en ny position. Om korrigeringen inträffar och en bättre signal dyker upp kommer jag att öppna en lång position.

GBPUSDH4-5-5-2016-696x340@2x

USDJPY

En riktig bra pin bar, men priset rör sig alltför långt från stödnivån. Gårdagens session avslutades med ett pris under signalljuset och jag kunde öppna en lång position. SL är 100 punkter lägre, TP är 400 punkter högre.

USDJPYDaily-5-5-2016-696x340@2x

Tidigare artikelGBP/USD – slut på nedgången
Nästa artikelVOLVO: noteringar över en viktig nivå
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here