EURJPY

Paret kommer troligen att växa igen. Vi hade en falsk brytning och priset ligger nu under motståndet. På H4 ser vi en Inside Bar och vi kan öppna en position. Jag ser tre möjliga scenarier just nu:

Brytning nedåt och avstängning under mother-candle (markerat med grönt). Då kan vi kan ställa in en sell limit order på 50% retracement av signalljus, Stop Loss ovanför eller öppning med marknadspris, enligt nya regler.

Brytning uppåt och avstängning ovanför mother-candle. Detta blir en lång köpsignal och jag ställer en buy limit order på 50% retracement av signalljus och SL under eller öppning med marknadspriset enligt nya regler.

Brytning uppåt, återvändning till mother-räckvidd. Vi kan öppna en kort position med marknadspris och SL ovanför.

EURJPYH4-3-16-2016-1024x500

GBPJPY

En signal på detta par. Priset föll till stödet och jag hoppas att paret lyckas bryta motståndet. H4 visar en Inside Bar och ett utbrott ur formationen. Nu kan vi öppna en lång position, särskilt eftersom det brutna ljuset är en Pin Bar. Stop Loss är cirka 70 punkter och Take Profit är 380.

GBPJPYH4-3-16-2016-1024x500

USDCAD

Loonie befinner sig i en nedåtgående trend. Priset närmar sig motståndet. Om en säljsignal dyker upp, kan vi överväga att öppna en kort position. Det har gått två veckor sedan positionen öppnades.

USDCADDaily-3-16-2016-1024x500

Cooper

Koppar befinner sig i en uppåtgående trend. Pin Bar finns på stödet. De senaste vinsterna stoppades av ett mycket starkt motstånd. Prognos: testet kommer avslutas med en brytning, koppar kommer att stiga.

HGCOP-MAY16Daily-3-16-2016-1024x500När det gäller Price Action så rekommenderar vi mäklaren XM, som har 5 dagliga candle i veckan. Du får även 30USD gratis på ditt konto utan insättning. Klicka här för att testa XM!

Tidigare artikelEUR/GBP – på väg mot toppen
Nästa artikelUSD/JPY – på väg mot bottennivå
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.