EUR / JPY

Paret testade stödet igen och fördjupade tillfälliga minskningar, men sessionen avslutades med en pin bar, vilket ger en bra möjlighet för en lång position. Vi måste naturligtvis komma ihåg om motreaktionen mot den rådande trenden.

EURJPYDaily-5-7-2016

GBP / USD

Priset steg, men föll sedan tillbaka och avslutade sessionen med avstänga positioner efter en bra köpsignal på H4. Just nu ser jag inga möjlighet att handla på detta par.

GBPUSDH4-5-7-2016

USD / CAD

Den uppåtgående korrigeringen nådde motståndet. Trenden är nedåtgående- om en säljsignal dyker upp på det dagliga diagrammet kan vi leta efter korta positioner. Korrigeringen kan ta längre tid och nå nästa nivå. Där kan du följa det dagliga diagrammet och öppna en kort position.

USDCADDaily-5-7-2016

USD / JPY

Den långa positionen på USDJPY är fortfarande öppen. Återstår bara att vänta.

USDJPYDaily-5-7-2016

Tidigare artikelAnalys för nybörjare – NZD/JPY
Nästa artikelNOKIA bryter nedåtgående trend
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here