EURUSD

EURUSD har nått stödet och försöker fortfarande att studsa från denna nivå. Jag väntar på en tydlig köpsignal. Trenden är uppåtgående och jag kommer att öppna en lång position. Den kortsiktiga trenden är tydligt nedåtgående och vi behöver en god signal på D1. Just nu ser jag inga möjligheter för en kort position – jag ser två lokala stödnivåer i närheten.

EURUSDDaily-5-23-2015-696x340@2x

GBPCAD

Den nämnda TP. En stark uppgång, en stängd position i hälften av det långa vita ljuset. Ta en titt på diagrammet (paret studsar från stödet, stark uppgång – en säker lång position). Endast ett spel på en livlig marknad och den högra sidan av diagrammet har ett visst värde.

GBPCADDaily-5-23-2016-696x340@2x

GBPCHF

Paret klättrar upp. En djupare korrektionssignalen skapar möjligheten för en lång position. Den perfekta nedgången finns någonstans mellan de två stödnivåerna. Målnivån är toppnivån från februari – nivån ligger ganska högt, cirka 500 punkter högre än ingångsnivån.

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

GBPCHFDaily-5-23-2016-696x340@2x

USDCAD

Här har vi en uppåtgående korrigering. Paret försöker nå den potentiella ingångsnivån, det starka motståndet. Om en säljsignal dyker upp på det dagliga diagrammet, kommer jag att öppna en kort position.

USDCADDaily-5-23-2016-696x340@2x

USDJPY

Positionen med SL 90 pips gav 400 pips vinst. Rekylen var ganska stark. Nu kan vi leta efter korta positioner, eftersom trenden är klart nedåtgående.

USDJPYDaily-5-23-2016-696x340@2x

Tidigare artikelEUR/USD nära trendlinjen
Nästa artikelGBPAUD – rekylen har börjat!
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here