GBPUSD

Paret befinner sig i en mycket dynamisk fallande trend. Konsolideringen har fortsatt och det finns en rejäl chans för en rekyl. Nu måste vi vänta på en korrigering som kommer att testa stödet underifrån. Om en Pris Action signal dyker upp, kommer jag att öppna en kort position.

GBPAUDDaily-4-13-2016-696x304

GBPCHF

Stödet är nu brutet och vi ser en korrigering uppåt. Motståndet D1 gäller fortfarande. Om en säljsignal dyker upp, kan vi öppna en kort position som överensstämmer med trenden.

GBPCHFDaily-4-13-2016-696x304

GBPJPY

En nedåtgående Pin Bar dök upp på H4 och jag öppnade en kort position. Jag väntar mig att få se tecken på förbättrad efterfrågan.

GBPJPYH4-4-13-2016-696x304

NÄR DET GÄLLER PRICE ACTION SÅ REKOMMENDERAR VI MÄKLAREN XM, SOM HAR 5 DAGLIGA CANDLE I VECKAN. DU FÅR ÄVEN 30USD GRATIS PÅ DITT KONTO UTAN INSÄTTNING. KLICKA HÄR FÖR ATT TESTA XM

USDCAD

Priserna på råvaror fortsatte uppåt och paret bröt stödet – en bra chans för en kort position om det blir någon korrigering uppåt.

USDCADDaily-4-13-2016-696x304

Tidigare artikelDaytrading: guld och EUR/USD
Nästa artikelEURUSD – stödet vid 1.1335 är nu brutet
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.