USDJPY

Onsdagens köpsignal verkade vara en riktig bra signal. Pin Bar är en stark bekräftelse på fortsatta uppgångar. Tyvärr har den starka försvagningen av AUD orsakat en avstängning av denna position. Nu kan vi bara vänta eller leta efter möjligheter att öppna shorts.

AUDJPYDaily-2-7-2016-1024x500

EURJPY

Paret ligger ovanför stöd. Om den nedåtgående korrigeringen fortsätter att pågå och priset kommer att testa den nämnda nivån eller en Price Action-signal dyker upp, kan vi överväga att öppna longs.

EURJPYDaily-2-7-2016-1024x500

EURUSD

Paret nådde det övre gränsen av stödområdet, men någon köpsignal finns ännu inte på plats. Jag ska titta på både H4 och D1, samt leta efter signal att öppna en lång position.

EURUSDDaily-2-7-2016-1024x500

GBPJPY

Paret nådde ett viktigt stöd och nu kan vi öppna en lång position.

GBPJPYDaily-2-7-2016-1024x500

Tidigare artikelEUR/GBP rusar mot toppen
Nästa artikelIchimoku Kinko Hyo – EURUSD, GBPUSD, NZDUSD – 8 februari
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.