AUDJPY

Här har jag fortfarande en säljorder. Denna position har cirka 40 pips av vinst och det är ändå långt för att säkra den på 50%.

price_actions_setups_9nov1

AUDNZD

Paret är i en dynamisk hausseartad trend och den sista hausseartade korrigeringen stoppas strax under motståndet och skapade Inside Bar. Det finns tre möjliga scenarier just nu:

Shorts:

Falsk breakout, återvändning till räckvidd – då kan vi öppna en position med marknadspriset och Stop Loss över den avbrutna candle.

Ett korrekt break balow och slutet av dagens candle under signal-candle. Då ställer jag in den pågående ordern på 50% retracement och SL ovanför.

Long:

Korrekt break below och avstängning ovanför Inside Bar och motståndet. Då ställer jag in buy limit på 50% retracement av signal-candle och SL under det.

Price_Actions_Setups_9nov2

AUDUSD

Det viktigaste stödet bryts och det ser ut som ytterligare nedgångar kommer att dyka upp. Det är värt att vänta på en uppåtgående korrigering och sedan komma in på marknaden efter att en säljsignal på H4 eller D1 visats.

Price_Actions_Setups_9nov3

EURAUD

Köpsignal på detta par. Den vackra Pin Bar på dagliga diagrammet, vilket jag personligen kommer att utspela på följande sätt:

Buy Limit: 1,5200

Stop Loss: 110 pips

Take Profit: 360 pips

Price_Actions_Setups_9nov4

GBPCHF

Köpsignal på detta par. Vi kan se Pin Bar som stöd, vilket är rätt signal. SL är 60 pips och TP 230 pips.

Price_Actions_Setups_9nov5

GBPJPY

Det finns även en signal på detta par – denna gång på H4 diagrammet. SL är 70 pips och TP är 240 pips.

Price_Actions_Setups_9nov6

GBPUSD

Det råder ingen tvekan om att priset kommer att minskas på detta par. Det vi ändå måste göra är att vänta på test av tidigare stöd (nu motstånd) och en öppen position efter att Price Action- säljsignal dyker upp.

Price_Actions_Setups_9nov7

USDCHF

Paret växte efter uppgifter och har visat sig vara det bästa på flera månader. Stop Loss 25 pips och Take Profit 220 pips ökade mitt konto med mer än 10%.

Price_Actions_Setups_9nov8

Tidigare artikelAUDUSD – den nedåtgående kanalen H4
Nästa artikelAUD/CHF (H4): möjliga ytterligare nedgångar
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.