AUDJPY

Motståndet har testats och Pin Bar finns nu på D1. 50% avskaffandet av denna candle testades igår och nu har den korta positionen öppnats. SL är 50 pips och TP 160 pips.

Du kan läsa mer om Price Action-strategin HÄR.

AUDJPYDaily-6-11-2015

AUDNZD

Här har vi Inside Bar nära ett motstånd. Nu finns det 3 möjliga signaler, 2 korta och en lång:

Shorts:

Falsk breakout, återvändning till räckvidd – då kan vi öppna en position med marknadspriset och Stop Loss över den avbrutna candle.

Ett korrekt break balow och slutet av dagens candle under signal-candle. Då ställer jag in den pågående ordern på 50% retracement och SL ovanför.

Long:

Korrekt break below och avstängning ovanför Inside Bar och motståndet. Då ställer jag in buy limit på 50% retracement av signal-candle och SL under det.

AUDNZDDaily-6-11-2015

EURUSD

En köpsignal dök upp. D1 Pin Bar är ett stöd. Inte så länge sedan hade jag en kort position med syftet till just denna nivå.

Signalen är emot trenden, men det kan leda till en längre korrigering. SL är 40 pips och TP 160 pips- jag tycker att det är värt att ta risken.

GBPAUD

Den långa positionen stängdes ganska snabbt igår men den var redan säkrad på BE. En stark rörelse efter BoE-konferensen förde detta par under stödet. Det ändrar sentimentet till baisse och om det blir en hausseartad korrigering på denna nivå och den kommer att testas från botten med H4 eller D1 signal samtidigt, då kan vi öppna en kort position.

GBPAUDDaily-6-11-2015

GBPCAD

Stödet bryts inte här. Det kan fortfarande finnas en rekyl och nivån kommer att respekteras. Här letar jag efter en chans att kunna öppna en lång position.

GBPCADDaily-6-11-2015

GBPCHF

Liknande situation på detta par. Jag ska påminna om att jag hade en lång position igår som avslutades på TP bara några timmar innan GBP försvagades. Nu finns det fortfarande möjlighet att leta efter en lång position.

GBPCHFDaily-6-11-2015

GBPUSD

Lite otur här. Positionen öppnades ej och det skulle räcka med bara en pips för att ordern skulle utfördas och TP skulle nås ganska fort. Tja, det är bara en del av handeln.

GBPUSDDaily-6-11-2015

NZDJPY

Igår, på detta par kunde vi se förändring av sentiment till baisse efter att stödet bryts. Diagrammet har dock inte bekräftat det och jag reagerar bara på prissättningen. Priset kom tillbaka över stödet och testade det med framgång. Vi kan se Pin Bar på H4 som är en köpsignal och chansen till att öppna en lång position.

NZDJPYH4-6-11-2015

USDJPY

Liknande situation här. Motståndet bryts, korrigeringen visade att det ändrades till stöd och det finns en köpsignal på H4.

USDJPYH4-6-11-2015

Tidigare artikelGBPUSD- troligen en fortsättning med nedgångar
Nästa artikelAUDUSD – den nedåtgående kanalen H4
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.