AUDNZD

Paret, som är i en långsiktig nedåtgående trend, pågår en våldsam uppåtgående korrigering. Priset närmar sig ett starkt motstånd. Om en Price Action-säljsignal dyker upp under testet av denna nivå (endast på den dagliga diagrammet eftersom tillväxttakten är för stark) då kan du överväga att öppna korta positioner.

AUDNZDDaily-5.10

EURAUD

Jag skrev om detta par igår. En köpsignal dök upp på H4, vilken jag använde för att öppna en lång position. Hur som helst, blev jag påpekad i ett forum på att den nedåtgående impulsen och trenden tillåter mig endast öppna position på D1. Därför avbröt jag denna ordning i ett noll-område.

EURAUDH4-5.10

EURUSD

Gårdagens position på EURUSD stängdes på TP.

Det fanns en chans att öppna en kort position då priset var över enter-position. SL var cirka 50 pips och förde en snabb 150 pips vinst.

EURUSDDaily-5.11

GBPAUD

Här har vi ännu annan bra position. Igår beskrev jag den signal som framträdde efter stödtestet- Pin Bar. Det har testats i 50% och positionen ger nu 160 pips vinst med 50 pips SL. Hälften är redan stängd och den andra halvan fäst vid noll.

GBPAUDH4-5.11

GBPJPY

Paret testar det starka motståndet. Diagrammet visar att sentimentet minskar, så att du kan leta efter korta signaler på D1.

GBPJPYDaily-5.11

NZDJPY

Pin Bar är ingen viktig signal länge eftersom priset avlägsnade sig mer än 2,5xStop Loss, vilket är en signal att avbryta den pågående ordern.

NZDJPYDaily-5.11

NZDUSD

Förändringen i sentimentet på Kiwi. Stödet bryts, dagens candle stängts nedanför och därför letar jag efter en kort position.

Om en säljsignal dyker upp på H4 eller D1 då kan du öppna en kort position.

NZDUSDDaily-5.11

USDJPY

Paret testar ett viktigt motstånd. Om det kommer att brytas då bör vi öppna en lång position. Men om en säljsignal dyker upp på D1 innan, då kan du sälja.

USDJPYDaily-5.11

Tidigare artikelUSDCHF re-test efter brytningen
Nästa artikelUSDSGD- signaler på ytterlig tillväxt
Chefredaktör på Comparic.com. Trader i 11 år nu, professionellt på Forex­marknaden i 9 år. Förhåller sig tekniskt till marknaden. För närvarande arbetar han med Ichimoku­teknik, samt Price Action. Bedriver utbildningar och seminarium inom Price Action. Ger en särskild uppmärksamhet i handeln en gynnsam risk/avkastning. Föreläsare på konferenser angående investeringar på kapitalmarknaderna. Samarbetar med de största mäklarna i Polen och i världen. Vice ordförande på FxCuffs­ Utbildning och utveckling på finansmarknaderna.