Dagens option är en analyscykel för binära optioner som utförs i samarbete med uTrader. Varje dag presenterar vi de bästa PUT eller CALL alternativen för det valda finansiella instrument tillsammans med den nuvarande tekniska analysen.


Som ett resultat av den starka försörjningsreaktionen som avvisar det tekniska motståndet på 133,07 har EURJPY flyttat söderut. Under dessa nedgångar har marknaden omprövats, vilket avvisar linjen i den tidigare uppåtgående trenden. Som ett resultat av förra veckans nedgångar har kursen gått igenom ett lokalt stöd, som vi för närvarande testar från botten (som motstånd). Det bör också noteras att denna nivå sammanfaller med fibo-38,2% från den nedåtgående rörelsen. Om denna zon avvisas kan vi förvänta oss ytterligare förluster. På kort sikt är det därför värt att överväga PUT på detta instrument.

Handla binära optioner med valutor, index, råvaror och aktier i populära företag. Om du förlorar, oavsett förlustens storlek, förlorar du aldrig mer än vad du satsat på. Du kan också välja andra utgångstider, både kortare och längre. Skapa ett riktigt konto och få från 50 till 150% välkomstbonus.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here