Dagens option är en analyscykel för binära optioner som utförs i samarbete med uTrader. Varje dag presenterar vi de bästa PUT eller CALL alternativen för det valda finansiella instrumentet tillsammans med den nuvarande tekniska analysen.


Som resultat av pågående nedgångar har marknaden nått den uppåtgående trendlinjen och stödnivån 85,70. Området testades från botten (som ett motstånd). Gårdagens ljus pekade också på den potentiella avvisningen av denna nivå.

Dagens BNP besvärade ekonomer allvarligt vilket ledde till att vi observerade en stark depreciering på AUD. Skulle den här zonen permanent avvisas, förväntar vi oss ytterligare nedgångar. På kort sikt är det därför värt att överväga alternativet PUT på detta instrument.

Handla binära optioner med valutor, index, råvaror och aktier i populära företag. Om du förlorar, oavsett förlustens storlek, förlorar du aldrig mer än vad du satsat på. Du kan också välja andra utgångstider, både kortare och längre. Skapa ett riktigt konto och få från 50 till 150% välkomstbonus.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here