Dagens option är en analyscykel för binära optioner som utförs i samarbete med uTrader. Varje dag presenterar vi de bästa PUT eller CALL alternativen för det valda finansiella instrumentet tillsammans med den nuvarande tekniska analysen.


USDJPY befinner sig alltjämt i den övre delen i den konsolidering där dragkampen mellan köpare och säljare pågår. Konsolideringen sammanfaller med en nedåtgående linje, där det första utbudssvaret inträffat.

Hela denna situation ses definitivt bättre ut på det dagliga diagrammet.

På 15-minutersdiagram ser vi hur exakt marknaden testat motståndet. Det fanns en försörjningsreaktion, vilket ledde till en efterföljande nedgång. För närvarande är kursen vid det lokala motståndet som härrör från dagens öppning. Vi bör nog inom en snar framtid se ytterligare nedgångar. På kort sikt är det därför värt att överväga PUT på detta instrument.

Handla binära optioner med valutor, index, råvaror och aktier i populära företag. Om du förlorar, oavsett förlustens storlek, förlorar du aldrig mer än vad du satsat på. Du kan också välja andra utgångstider, både kortare och längre. Skapa ett riktigt konto och få från 50 till 150% välkomstbonus.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here