Låt mig presentera dig Trend Follower strategin. Det är ingen ny strategi och den var ganska populär under åren 2006/2007 men på senare tid blev den snabbt bortglömd på grund av de förändrade marknadsvillkoren. Jag tror att de binära optionerna kan kompensera dess brister och därför bli systemet ganska lönsamt – naturligtvis efter ett par lärdommar och respekt för vissa regler.

Trend Follower strategin

Steg för steg ska jag visa dig hur du öppnar ditt första konto och börjar investera. Du får också lära dig att skapa ett gratis demo-konto med en FX mäklare, installera plattformen och Trend Follower systemet.

Men först vill jag introducera dig till själva systemet. Som namnet antyder är detta en trend -följare strategi (handel med trend). Trend i sig själv är mycket snyggt representerat av en serie färgade linjer, som är något mer än genomsnittet – om du inte hade något med dem att göra innan så spelar det ingen roll – tekniken för ritning eller förståelse vad indikatorerna betyder är inte nödvändigt för just denna handels teknik.

Dessa linjer, staplas upp i ett konkret sätt för att visa oss hur trenden kommer att gå. Låt oss se detta på diagrammet – linjernas förträngning indikerar trend abnormitet.

usdjpym5-26-lipca-2013-1024x444

Linjestörning:

usdcadm5-zaburzenie-linii-1024x444

En annan komponent är en mycket populär indikator – MACD. Än en gång, behöver du inte förstå alla symboler. Kom bara ihåg att för att spela långa positioner måste det vara större än noll och lägre för att spela korta positioner.

Själva hjärtat i systemet är Laguerre-indikator som är, om jag ska vara ärlig, den modifierade RSI. Ja, du behöver inte veta vad RSI är för något eller exakt hur det fungerar! Kort sagt, om indexet går från översåld eller överköpt zon, visar den slutet av den uppåtgående rörelsen om det är över 0,75 och övertar dess värde från toppen eller om det är under 0,25 och då övertar den värdet från botten.

Då har vi komponenterna till Trend Fallower strategin. Men hur tolkar vi och använder dem i den verkliga handeln? Linjerna visar oss trenden så vi spelar bara i enlighet med den. MACD används för ytterligare signal filtrering – de måste vara i linje med trenden. Linjerna fastställs och vi kan bara spela korta positioner och endast när MACD är negativ.

Samtidigt ger Laguerre-index en automatisk signal för att öppna en position och om i en sådan situationen där priset kommer att skära 0,75 nivån från toppen som visar slutet av korrigeringen.

I praktiken är det nästan allt. Den bästa nyheten är att systemet ger en automatiskt signal som indikerar i form av ett larm eller en pop-up på vilka valutapar det inträffat. Efter det behöver du bara öppna en positionen.

Är det tillräckligt för att börja handla effektivt? Analyser på demot och på verkliga konton visar att det räcker. Fast jag vill dela med mig några ytterligare tips.

# 1 – öppettider

Slutet av sessionen i Tokyo, starten i Europa – tidigast 07:00 (CET) till 16: 00-18: 00 (CET), eftersom marknadens volatiliteten blir lägre.

# 2 – svåra handels signaler

Börja ej handla när systemet visar signal strax under/över stöd/motstånd zonen. De markeras automatiskt på diagrammet och kan stoppa prisrörelser. Därmed, om säljsignalen precis är ovanför stödet är det ibland bättre att vänta med transaktionen – priset kan studsa från den. Samma sak med att köpa – om priset är något lägre än motståndet, då är det bättre att avstå.

Det är i princip allt. Bara en sista detalj – att välja rätt valutapar för handel. Personligen kommer jag att råda dig att bara handla de största valutorna. De som TopOption erbjuder till exempel:

 • AUD / JPY – australiensiska dollar / yen
 • AUD / NZD – australiensiska dollar / Nya Zeeland Dollar
 • AUD / USD – Australisk dollar / US Dollar
 • EUR / AUD – Euro / australiensiska dollar
 • EUR / CAD – Euro / Kanadensisk dollar
 • EUR / GBP – Euro / brittiska pund
 • EUR / JPY – Euro / Yen
 • EUR / USD – Euro / US Dollar
 • GBP / JPY – Brittiska pund / yen
 • GBP / USD – Pund / US Dollar
 • USD / CAD – US Dollar / kanadensiska dollar
 • USD / JPY – Dollar / yen

I nästa del kommer jag att presentera dig exakta instruktioner hur man installerar plattformen, systemet och hur man öppnar ett riktigt binärt option konto. Vi kommer också att lära oss att öppna din första transaktionen och börja äventyret med handeln.

I slutet – här är några exempel på mina egna affärer. De är 5-minuters candle så 12 candle efter signalen realiseras optionen. En signal kan förekomma under en candle. Så om den är riktigt lång, kan signalen ske tidigt i början av sin kropp.

audjpym5-sygnał-przecięcia-1024x444

audnzdm5-przykładowy-screen-1024x429

eurgbpm5-26-lipca-2013-1024x444

eurjpym5-26-lipca-2013-1024x444

eurusdm5-6-sierpnia-2013-1024x444

gbpjpym5-26-lipca-2013-1024x444