Dammet har inte än lagt sig efter den sista gaffeln, vilket resulterade i skapandet av Bitcoin Gold och samhället rapporterar redan nästa division av nätverket. Den kommande SegWit2x har en chans att skapa en helt ny krytovaluta – Bitcoin Silver.

Enligt den ursprungliga informationen om Bitcoin Silver, syftar hela projektet till att återställa den verkliga decentraliseringen av BTC. Genom att införa en annan förändring i nätverket vill utvecklarna leda till en situation där Satoshi Nakamotos antaganden (anses vara skaparen av Bitcoin) kommer till liv igen.

En CPU, en röst – Nakamotos vision återspeglar exakt samhällets önskan att stoppa den industriella extraktionen av Bitcoin och lämna den här uppgiften till den dispergerade användaren.

Ändringar i Bitcoin Silver-algoritmen gör att nuvarande grävmaskiner inte kan extrahera BTSI-blocken. Detta ger upphov till den naturliga oppositionen hos en del av samhället, vilka är rädda att genom att beröva nätverket all kalkulationskraft från den professionella gruvan kommer att skada hela nätverket.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here