Bitcoins mäklare

Företag som möjliggör för enskilda kunder och privata investerare att öka kapital genom handel med instrument på marknaden för kryptomarknaden. Den mest populära valutan bland mäklare som erbjuder kryptokurser är Bitcoin.

Bitcoin – hur man börjar?

Bitcoin är en digital valuta, så att du behöver en dator eller mobilenhet som tillåter dig att lagra bitcoins eller göra transaktioner på plattformen med en av bitcoinmäklarna.

Du kan lagra bitcoins i din plånbok. Beroende på dina behov finns det fem grupper av plånböcker:

Portföljer i form av applikationer
Offline-plånböcker
Sök-plånböcker
Mobila plånböcker
Utrusnings-portföljer
Ovan i artikeln skrev vi om inköp av Bitcoin, som du kan använda var som helst, men när det gäller investerare eller spekulanter är det inte nödvändigt att skapa en portfölj eftersom handel med kryptovalutor tillåts av bitcoinsmäklarna.

I det här fallet handlar vi i derivatinstrument, oftast i form av ett CFD-kontrakt, vilket kopierar priset på det underliggande instrumentet kontant och som justeras för ränta. Ett exempel på detta är BTCUSD-instrumentet (Bitcoin / US-dollar, där värdet på ett bitcoin uttrycks i US-dollar (USD).

Var kan man köpa Bitcoin?

Det populäraste sättet att köpa bitcoins är att använda kryptomarknaden eller valutaväxlingen online. När det gäller marknaden krävs registrering. Vid valutaväxling kan bitcoin köpas utan registrering samtidigt som man behåller större anonymitet.

Förutom börs och online valutaväxlingskontor, tillåter mäklarna att investera/spekulera på krypteringsvalutor. I det här fallet förvärvar eller säljer vi vanligtvis ett derivat i form av CFD. En viktig fördel är att vi inte behöver en plånbok för att lagra kryptokurvor.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here