Dash är en Bitcoin-baserad digital valuta som ger fullständig anonymitet och skalbarhet. Genom att använda Dash kan vi skicka pengar direkt eller lagra det på en öppen plattform. Denna teknik har vunnit användarnas hjärtan och har väkt tankarna hos tusentals andra.
Dash löser de problem som hittills varit oupplösta med Bitcoin. Det handlar i första hand om fria överföringar och låg skalbarhet i valutan. Med tillägg av dessa patchar har Dash gått in i det vanliga och dess marknadsvärde överstiger 2,1 miljarder dollar just nu.

Dash belönas inte bara för att sparka valutan, men också för att behålla speciella servrar som kallas masternods. Kort sagt är de ansvariga för Dashs infrastruktur. Block i Bitcoin-nätverket genereras var tionde minut. Sex av dem krävs för transaktionsgodkännande vilket innebär att Bitcoin-transaktioner kan ta upp till en timme. Dash är baserad på ett tvåspråkigt nätverk. Tack vare det och de redan nämnda masternods kan plattforms-användare göra snabba transaktioner (instantX), privata (Darksend) och decentraliserad kapitalförvaltning. Det är Dash-nätverket på två nivåer som ger mig en konkurrenskraftig fördel.

Varje person kan äga Masternods. Tack vare det får vi belöningar för det utgrävda blocket vilket gör Dash till en intressant investeringstillgång. Dash är kopplad till affärer. Hong Kong har skapat Dash Labs, som fokuserar på att utveckla hårdvaran som behövs av nätverksanvändare. Under tiden arbetar huvudutvecklaren på att öka plattformens genomströmning och storlek. Dash-laget publicerar också stora mängder dokumentation för att säkerställa fullständig plattformsgenomsynlighet.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here