Ardor

Det är en blockchain-as-a-service-plattform som har utvecklats från den beprövade NXT-kedjan. Sedan 1 januari 2018 fungerar plattformen på egen blockchain. Den unika nätverksarkitekturen har tre viktiga fördelar – vilket minskar överskottet av blockchain, tillhandahåller flera transaktionstoken och värd för anslutna blockkedjor som är klara att använda.
Ardor tillåter människor att använda blockchain-teknik med hjälp av så kallade barnkedjor. Barnkedjan är en “lätt” blockkedja som syftar till att möjliggöra ett enkelt självförverkligande av din egna blockchain. Från början har plattformen fungerat säkert och nått 100% av sin effektivitetstid och registrerade inte ett enda systemfel.
Ardors historia

Början går tillbaka till 2013, när den första NXT-kedjan släpptes. Detta är sättet att övergå från NXT till Ardor. Jelurida BV står bakom denna teknik. År 2018 måste vi betala över $2 för en enhet, vilket innebär en kapitalisering på över 2 miljarder dollar och placerar kryptovalutan i dem första trettio.

Grundläggande information 

Namn: Ardor (ARDR)
White paper: https://www.jelurida.com/sites/default/files/JeluridaWhitepaper.pdf
Webbplats: https://www.ardorplatform.org/
Facebook: https://pl-pl.facebook.com/ardorplatform/
Twitter: https://twitter.com/ardorplatform
Maximalt antal mynt: 998,999,495
Startdatum: 2018.

Tidigare artikelKryptovalutor – Status (SNT)
Nästa artikelJapanska ljus
Valutamarknaden – något som fascinerat honom sedan han gjorde sin första aktieaffär 2013. Han använder sig av kortsiktiga swing trading, med hjälp av Price Action för att förstå vad som verkligen händer på marknaden. Spekulation, enkelhet, riskhantering, och framför allt disciplin är de viktigaste aspekterna för honom. På fritiden älskar han att jogga och är intresserad av kampsporter.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here