Decred

På samma sätt som Bitcoin är Decred en kryptovaluta med stor tonvikt på samhällsbidrag, öppen förvaltning och hållbar finansiering och utveckling.

Decred kurs

Decred notering
Kryptovalutan använder “Proof-of-Work” och “Proof-of-Stake” som är hybrida konsensusröstningssystem. Dessa system ska se till att en liten grupp (miners) inte dominerar flödet av transaktioner eller introducerar ändringar till Dekred utan något gemenskap.

Enheten för denna kryptovaluta kallas ‘decred’ och betecknas med DCR-symbolen. Decred använder en transaktionsloggningsmetod som kallas blockchain för att säkerställa valutans integritet och förhindra användana göra falska transaktioner eller skapa egna mynt.

Den officiella webbplatsen för kryptokurser: https://www.decred.org/

Decred mining

Enligt data från projektplatsen kan den dekrypterade kryptokurven erhållas på 5 sätt. Den första är Bitcoins (BTC) börsen. På projektets hemsida står bland annat ut sådana marknader som Poloniex, Bittrex, Bleutrade eller TuxExchange, där du kan byta BTC för DCR. Bittrex och Poloniex umarknader tillåter också utbyte mot amerikanska dollar (USD)

Decred kan också erhållas i utbyte mot ProWorks-systemet. Detta system är ett mått på användningen av datakraft för att skapa och verifiera kryptografiskt en säker blockchain. Denna process liknar den traditionella Bitcoin-extraktionen.

Prover-of-Stake (PoS)-gravning utförs av intresserade parter som blockerar ett visst antal DCR som hålls i utbyte mot rösträtter och priser i form av kryptokurvor. Detta är tredje sättet att få DCR.

Genom att bidra till Decred kan du även bli innehavare av krypto-enheter. Detaljer och hur du kan bli involverad finns på denna sida.

Den sista metoden för att erhålla DCR är att du säljer / handlar i varor eller tjänster i utbyte mot den. Det är ett alternativ, vi använder våra kunskaper eller erfarenheter och vi accepterar dem som ersättning. Naturligtvis måste köparna av våra varor / tjänster vara någon från det avskedade gemenskapet som äger denna kryptovaluta i plånboken.

Decreds portföljer

Huvudportföljen för lagring av DCR, med ett grafiskt användargränssnitt, är Decredition. Det fungerar både på Windows operativsystem, MacOS och Linux.

Paymetheus är i sin tur ett förslag endast för Windows-användare i både 64-bitars och 32-bitars versioner. Användningen av den dekrypterade valutan är även möjlig med hjälp av en portfölj som du inte behöver installera, eftersom Webwallet använder den webbläsare vi har.

Decred mining programvara

Det finns för närvarande tre program för att extrahera Decred Cryptocurrency, men endast en av dem stöds av det dekrederade laget. Jag pratar om gominer, som är utformade för både GPU och AMDIs AMD (GPU) GPU.

Annan programvara för mining av andra företag är ccminer för Nvidia grafikkort och sgminer, som är konstruerad för GPUs från AMD. Dessa program stöds inte av Team Decred.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here