ETHLend

ETHLend ger möjlighet att låna i platser där det inte finns några banker. Plattformen möjliggör helt decentraliserade peer-to-peer-lån på Blockchain Ethereum, tack vare vilka personer som lånar ut till andra människor, vilket innebär att du inte behöver ett bankkonto för att få ett lån. Inga mellanhänder, bara en låntagare och långivare.

Genom att använda Blockchain-teknik förbinder ETHLend långivare och låntagare runt om i världen. Detta skapar en decentraliserad kreditmarknad där alla kan delta och viktigast av allt, möjliggör konkurrensränta som fastställs av den fria marknaden.

ETHLendens början

Huvudidén som vägledde skaparen av detta projekt var tanken att räntorna inte skulle variera beroende på var du bor. De tror på att alla (oavsett ursprungsort och bostad) borde ha tillgång till låga räntor. Räntorna bör inte bestämmas av politiker eller bankirer. Räntorna bör bestämmas av människor och den fria marknaden.

Grundläggande information

Namn: ETHLend (LEND)
Whitepaper: https://github.com/ETHLend/Documentation/blob/master/ETHLendWhitePaper.md
Webbplats: https://ethlend.io/en/
Github: https://github.com/ETHLend
Road map: https://ethlend.io/sv/roadmap/
Steemit: https://steemit.com/@ethlend
Facebook: https://www.facebook.com/ETHLend/
Twitter: https://twitter.com/ethlend1
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/24771316/
Utbud: 1 000 000 000 LEND

Tidigare artikelKryptovalutor – Raiblocks (XRB)
Nästa artikelKryptovalutor – aelf (ELF)
Valutamarknaden – något som fascinerat honom sedan han gjorde sin första aktieaffär 2013. Han använder sig av kortsiktiga swing trading, med hjälp av Price Action för att förstå vad som verkligen händer på marknaden. Spekulation, enkelhet, riskhantering, och framför allt disciplin är de viktigaste aspekterna för honom. På fritiden älskar han att jogga och är intresserad av kampsporter.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here