Hshare – HSR

Hshare (Hcash) är en ny decentraliserad kryptoplattform som kommer att vara kopplingspunkten för hela blockchainsystemet oavsett om det är ett blockbaserat system eller inte, så att värde och information kan cirkulera fritt mellan olika blockchainsystem.

Hcash använder Zero Knowledge Proof-teknik för att uppnå dubbelriktad kryptering. Tack vare användningen av den så kallade zk-SNARK säkerställer Hcash maximal anonymitet för varje transaktionsdeltagare. Även om transaktioner sparas i en blockchain, är både mottagaren, avsändaren och överföringsformen anonym. Det är även värt att notera att dem potentiella möjligheterna för zk-snark är mycket bredare än att bara att ge anonymitet. I teorin kan du med denna signatur verifiera korrekt utförande av någon algoritm utan att avslöja vilken data som användes eller vad resultatet är. Vid en transaktion är sk-snark bevis på att sändning av mynt enligt systemets regler, dvs att avsändaren var innehavaren av adressen, myntet och att han inte skickade mer än vad avsändaren faktiskt hade gjort.

Hshare kurs

Hshare notering


Hcash använde Hybrid-metoden Proof-of-Work (PoW) + Proof of Stake (PoS) för modellen Instant Open Governance för att säkerställa att framtida förbättringar och uppdateringar säkert och enkelt kan läggas till protokollet. Alla innehavare kommer att kunna delta i beslut om framtiden för detta projekt.

Att uppnå rätt balans mellan PoW och PoS-mekanismerna innebär att investerare som använder pre-CTD i protokollet inte kommer att ha en oproportionerligt stor andel som aktieägare.

Ursprunget till Hshare

Hshare (HSR) är en relativt ny kryptovaluta som skapades i augusti 2017 som ett resultat av ICO.

Den har en dubbelkedja bestående av blockchain och DAG-system, utformad för att genomföra obegränsat informationsflöde och värden mellan distribuerade system baserat på block och utan block.

Hcash mining

Hcash har begränsat utbud, vilket är 84 miljoner mynt:
• 21 miljoner (25%) kommer att skapas av PoW;
• 21 miljoner (25%) kommer att skapas av PoS;
• ICO och fri distribution kommer att vara 21 miljoner (25%);
• Investerare från tidigare ICO kommer att ha 12,6 miljoner (15%);
• 4,2 miljoner (5%) kommer att tillhöra utvecklingslaget och Hcash-fonden,
• 4,2 miljoner (5%) kommer att tilldelas Hcash-DAO.

Grundläggande information om Hshare 

Namn: Hshare (HSR)
White paper: https://h.cash/themes/en/dist/pdf/Hcash+Whitepaper+V0.8.5.pdf
Webbplats: https://h.cash/
Facebook: https://www.facebook.com/HcashOfficial/
Twitter: https://twitter.com/HcashOfficial
Källkod: https://github.com/HcashOrg/Hshare/
Startdatum: Q3 2017

 

Tidigare artikelKryptovalutor – Dash
Nästa artikelLitecoin – beskrivning av kryptokvalutan
Valutamarknaden – något som fascinerat honom sedan han gjorde sin första aktieaffär 2013. Han använder sig av kortsiktiga swing trading, med hjälp av Price Action för att förstå vad som verkligen händer på marknaden. Spekulation, enkelhet, riskhantering, och framför allt disciplin är de viktigaste aspekterna för honom. På fritiden älskar han att jogga och är intresserad av kampsporter.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here