RaiBlocks

Det är en innovativ kryptovaluta med låg latens som använder block-and-block arkitektur, där varje konto har sin egna blockchain och når enighet genom att rösta Proof av Stake. RaiBlocks erbjuder omedelbara transaktioner och obegränsad skalbarhet, vilket gör RaiBlock idealiskt för peer-to-peer-transaktioner.

Nätverket kräver inte stora resurser eller gruvutrustning med hög effekt och kan hantera ett stort antal transaktioner. Blockchain kan bara modifieras av användaren till vilken kontot är anslutet. Tack vare detta kan varje konto uppdateras asynkront i förhållande till andra konton i kedjan. Detta eliminerar behovet av att lita på hela nätverket.

De första XRB citaten är från mars 2017.

Fördelar

– Nollavgifter – eftersom protokollet är lätt, nästan inga kostnader, hanteras transaktionerna oberoende

– Omedelbar hastighet – båda sidor av transaktionen har omedelbart bevis på arbetet

– skalbarhet – en ny bearbetningsalgoritm

RaiBlocks mining

Den utfördes manuellt genom captchat fram till oktober 2017 och uppgick till 17 tusen per timme. Fördelningen stoppades vid 39%, resten ödelades.
Mer på: https://raiblocks.net/page/summary.php

Myntbrytning är en naturlig process för att fördela mynt på ett distribuerat sätt. Tyvärr minskar dem höga kostnaderna för driften.Mining används även som en belöningsmekanism för att upprätthålla algoritmernas integritet, tyvärr ger mekanismen bara en aspekt – transaktionsbehandlingen.

Därför kan Raiblocks inte utgrävas, maximala utbudet av 133.248.290 XRB har uppnåtts.

Grundläggande information

Namn: RaiBlocks (XRB)
White paper: https://coss.io/documents/white-papers/raiblocks.pdf
Webbplats: https://raiblocks.net/
Twitter: https://twitter.com/raiblocks
Det maximala antalet mynt: 133,248, 890 XRB
Start: 2017.

Tidigare artikelKryptovalutor – SALT
Nästa artikelKryptovalutor – ETHLend
Valutamarknaden – något som fascinerat honom sedan han gjorde sin första aktieaffär 2013. Han använder sig av kortsiktiga swing trading, med hjälp av Price Action för att förstå vad som verkligen händer på marknaden. Spekulation, enkelhet, riskhantering, och framför allt disciplin är de viktigaste aspekterna för honom. På fritiden älskar han att jogga och är intresserad av kampsporter.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here