usain_bolt_ar_xm_och_xm_ar_usain_bolt_-_2016-11-18_13-20-14XM, den snabbast växande Forex mäklare och CFD, är glada över att att tillkännage ett samarbetet med den snabbaste mannen i världen, olympisk mästar, Usain Bolt. Bolt, även känd under smeknamnet “Lightning”, blev nyligen varumärke ambassadör för XM under de kommande tre åren.

Usain Bolt är XM och XM är Usain Bolt

Den mest naturligt begåvad idrottsman världen har någonsin sett, Usain St. Leo Bolt, har efter sommar-OS 2016 i Rio de Janeiro vunnit nio OS-guld. Utöver sina nio guldmedaljer, vann han 11 världstitlar.

“Jag är glad över att ha etablerat ett partnerskap med XM. Vi har liknande värderingar och strävar efter att vara bäst inom sitt område. Tack vare sitt rykte har XM uppnått en ledande position på marknaden. Mitt mål är, precis som XM, att alltid vara snabbast”- säger Usain Bolt.

Chris Anthony Zacharia, marknadschef på XM-gruppen, tillade: “Jag kan inte beskriva med ord hur mycket det betyder för oss att Usain är vår ambassadör. Det är en stor ära för XM.Vi står på samma grund i form av värderingar, men i olika arenor. Usains hastighet och passion har gjort honom till den han är idag, hastighet och passion innebar att XM är idag ett ett etablerat varumärke. “

Om XM:

XM erbjuder sina kunder flera ytterligare incitament för att börja handla och fortsätta att handla, som börjar med en $30 utan instättningsbonus. Med andra ord, ger vi dig $30 värde av kredit endast genom att öppna ditt första riktiga konto, så att du kan testa våra produkter och tjänster genom att börja handla utan investering och utan risk. Denna kampanj är tillgänglig för alla aktörer som öppnar ett XM Riktigt Konto för första gången. I vissa regioner kan dock en alternativ marknadsföring råda. Det finns en 30-dagarsgräns från dagen du öppnar ditt konto där du måste hävda bonusen innan den blir otillgänglig.

Lämna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here